AS obrt
GODIŠNJA SKUPŠTINA MK IOHANNITEST

Prevalili preko 31 tisuću kilometara na 55 moto susreta

09.01.2017. 08:27 | 2801 pregleda | Lifestyle

U prostorijma Moto kluba Iohannites 8. siječnja održana je godišnja skupština istoimenog kluba na kojoj su bikeri podnijeli prošlogodišnji izvještaj te iznijeli planove za 2017. godinu, a potvrđeni su i članovi Predsjedništva, predsjednik Mario Miroslavić, potpredsjednik Saša Nezić, tajnik Senad Hurmić i blagajnik Davor Ferek.

Piše:
Marko Barčan

Članovi, kojih je ukupno 21 obišli su u 2016. godini 55 moto susreta, od toga 44 u Hrvatskoj, devet u BiH, jedan u Sloveniji i jedan u Njemačkoj te pritom prevalili preko 31.000 km.

U Lipiku su prošle godine ugostili povodom Dana grada motoklubove iz šireg kruga središnje Hrvatske, a osim toga u svom klubu u Kukunjevcu ugostili su nekoliko karavana vezanih većinom uz obilježavanje obljetnica stradanja u Domovinskim ratu. I Dobrovačke maškare već tradicionalno posjećuju klub i to im je ujedno početna točka, a kako je napomenuo predsjednik Mario Miroslavić, na ono što su najponosniji u 2016. godini je dolazak bikera u Lipik povodom putovanja od Prevlake do Vukovara 16. studenog 2016.

I ove godine bikeri su djelovali humanitarno i tako planiraju nastaviti i u 2017., a
u planu rada za 2017. mnoštvo je motosusreta na kojima će promovirati sam grad Lipik kako bi i k njima povodom Dana grada došlo što više bikera. .
- Jedna od bitnijih stavki je i planirana klupska vožnja u lipnju 2017. gdje će većina naših članova ići četiri dana kroz BiH do Vodica, Zadra i cijelim putem promovirati Lipik, rekao je Miroslavić koji je po iznošenju izvještaja zahvalio Gradu Lipiku i gradonačelniku Vinku Kasani na odličnoj suradnji i potpori kuju od njih dobiva klub u svom radu...

Neizostavno je bilo i druženje nakon skupštine, a tema razgovora u neslužbenom dijelu bile su naravno motori i planiranje prvih ruta u 2017.