LIPIK test
Delfin
Radio Daruvar 2
Premijera pjesme i videospota na Compasu

LAVINA - prvi singl mladog Lipičanina Željka Milašinovića

26.10.2019. 09:43 | 2447 pregleda | Lifestyle

Naš sugrađanin Željko Milašinović koji dvije godine živi i radi na Krku, nakon zbirke pjesama i romana krenuo je i u pjevačke vode. Uvijek spreman na pjesmu, zabavu i ples, Željko je predstavio svoj prvi singl Lavina za koji aranžman potpisuje Studio Grom iz Kruševca, tekst Željko Milašinović i Nikola Tasić, a video spot popraćen pjesmom Antonio Brusić.

Piše:
Dejan Iličić

- "Sretan sam da nakon dugo vremena napokon imam svoju pjesmu, te danas za Compas otkrivam da se Lavina svidjela glazbenoj kući Only Records iz Zagreba pod kojom ću djelovati. Također spremam nastupe i van Hrvatske, ugovori su već potpisani te čekam samo potvrdne datume. Žalim što ovu pjesmu nisam snimio u Lipiku, ali ne znači da neku od narednih i neću. Ovo je jedini posao u kojem se vidim, a jedina granica je nebo." izjavio je za Compas Željko Milašinović, mladi lipički umjetnik.

Željko je sa svojom pjevačkom karijerom krenuo dosta ozbiljno, tako da osim svoje prve pjesme LAVINA koja je službeno predstavljena jučer, sudjelovao je u pjesmi "I oblaci plaču" sa DJ Masterom i Markom Serdoz. Iza sebe ima i nekoliko samostalnih nastupa u disko klubovima, a nadamo se da će uskoro nastupati i u Lipiku i Pakracu.