Narodne kupke vanjski
Grad Lipik_drugi banner
Radio Daruvar 2
BAZENI LIPIK

Odličan provod na osvježavajućim lipičkim bazenima

15.07.2020. 11:52 | 1726 pregleda | Lifestyle

Piše:
Compas

Ništa nije više osvježavajuće nego baciti se u bazen za vrijeme vrućih ljetnih dana. Tome svjedočimo i posljednjih dana na kompleksu otvorenih bazena u Lipiku gdje sadržaja za posjetitelje ne nedostaje.

Tijekom proteklog je vikenda na bazenima upriličen turnir u badmintonu te škola šaha za koju je iskazan iznenađujuće velik interes, a tako će zasigurno biti i narednih dana. O nadolazećim sportskim sadržajima čitatelje ćemo pravovremeno informirati, a za sad je sigurno kako će ovog petka i subote, 17. i 18. srpnja na bazenima biti organizirano noćno kupanje, naravno, uz strogu kontrolu, odnosno poštivanje udaljenosti i ostalih epidemioloških mjera.

Cijena cjelodnevne ulaznice tijekom radnog dana na bazenima iznosi 15 kuna, a nakon 16 sati ulaz je 10 kuna. Slično je i za dane vikenda, odnosno blagdana. Cijena cjelodnevnih ulaznica iznosi 20 kuna, a nakon 16 sati je 15 kuna. Za učestale posjetitelje bazena spremne su i mjesečne, odnosno sezonske ulaznice. Tako mjesečna ulaznica iznosi 200 kuna, dok je cijena sezonske ulaznice 300 kuna. Djeca do 3 godine ne plaćaju kartu, a cijena sezonske ulaznice za ostalu djecu, mlade do 18 godina i studente iznosi 150 kuna.


LIRA ispod članka