LIPIK test
delfin3
Hotel Pakrac 365
ljeto na bazenima lipik

Zabava i osvježenje na bazenima su zagarantirani

27.06.2021. 08:02 | 865 pregleda | Lifestyle

Piše:
Matija Kulhavi

Kupači i posjetitelji Bazena Lipik u subotu su imali jedinstvenu priliku uživati u srednjovjekovnim specijalitetima koje su upravo za njih pripremali članovi Povijesnog društva Pakrac - Lipik u krčmi "Kod Veprove glave".

Za donaciju od samo 20 kuna jelovnik je u ovoj osebujnoj krčmi podrazumijevao predjelo, juhu, glavno jelo, prilog, desert i piće! Tako su uz dvije vrste predjela i osvježavajuću juhu od gljiva posjetitelji mogli birati između čak četiri glavna jela - čorbu od Ribe, hajdučkog ćevapa, šarana na rašljama i Pornijeve dildače i nekoliko vrsta priloga – krumpir ispod peke, tjestenina, salata, a nije nedostajalo ni slatkih poslastica (medena Kata, žarbo pita, orahnjača, makovnjača).

Na posjetiteljima je bilo samo da odaberu jelo koje im se najviše sviđa, a prema dugačkom redu ispred krčme „Kod veprove glave“, bilo je jasno da je ponuda itekako zanimljiva.

Lipička rivijera centar je društvenog života tijekom ljeta

Nastupom Srećka Drakslera i Tihomira Krajnovića na kompleksu otvorenih bazena sinoć je nastavljena i popularna koncertna sezona na "lipičkoj rivijeri". Uz poznate glazbene taktove i organizirano noćno kupanje, posjetiteljima je bila zagarantirana i raznovrsna ugostiteljska ponuda na terasi Slavonica Pool Bistro & Cocktails bara.

FOTOGALERIJA